Handelsbetingelser

Leveringstid
Alle bestillinger afsendes indenfor 2 hverdage. 
Køb på webshoppen foregår gennem PayPal, som er sikkert og let. Du behøver naturligvis ikke en PayPal konto for at købe i shoppen. Du kan bruge Visa, MasterCard og American Express.

Forsendelse
Alle pakker sendes med Post Danmark. Ved forsendelser i Danmark er fragtomkostninger fast 35 kr. Ved køb fra 900 kr sendes varerne fragtfrit.
Levering til udlandet:
Pakker til Europa koster, Grønland og Færøerne: DKK 150,00.  Pakker til øvrige udland: DKK 200,00. 

Alle de oplyste priser i webshoppen er i DKK incl. 5% moms (unika moms)

Er du tilfreds/ Returret
Du har 14 dages fuld returret gældende fra den dag, du modtager dine varer. Så fortryder du dit køb, eller er produktet ikke, som du havde håbet, kan du returnere det inden for 14 dage. Varerne skal returneres ubrugte og i samme stand som ved modtagelsen, vedlæg udprint/kopi af købsfakturaen. Du har ansvaret for, at varen kommer frem i hel stand.
Ved returnering afholder du de portoomkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Så snart vi har den returnerede vare, refunderer vi din betaling til den samme konto, som beløbet er trukket fra i forbindelse med købet.

Modtager du mod forventning et stykke keramik, som ikke lever op til forventet standard eller evt. er gået i stykker i transporten, send det retur og du vil modtage et nyt produkt + omkostningerne til forsendelse.

Julegaver - For varer bestilt i december udvides returretten til  4 uger.

Returvarer sendes til:

Kirsten Høholt
Att: Webshoppen
Gammel Kongevej 124, 3.t.h.
1850 Frederiksberg C
Danmark


Øvrige Spørgsmål
Har du nogle spørgsmål angående produkterne eller handel på siden, så hold dig ikke tilbage fra at kontakte mig på kirstenhoholt@hotmail.com eller telefon +45 42421019; du er velkommen til at lægge en kort besked med navn og nummer, så ringer jeg tilbage.


Venlig hilsen
Kirsten